Billeder

Se billederne fra Åbent hus

af Kasper C. Larsen

Årets Åbent Hus-arrangement blev et stort tilløbsstykke med ca. 500 besøgende, som havde fundet vej til AGS på trods af både snevejr og håndboldkamp.  

Jeppe Kragelund, skolens nye rektor, bød velkommen til både forældre og de måske kommende elever med en tale, hvor skolens arkitektur blev set som et billede på den livsvigtige viden og læring, et (nyrenoveret) gymnasium som AGS kan tilbyde. Her lærer man i klasselokalerne, snakker i grupper i de store fællesrum, samles hele skolen i Gaden og endelig kigger ud mod verden i de store panoramavinduer. AGS har nemlig en god størrelse til at kunne tage udgangspunkt i den enkelte elev og samtidig have plads til alle i et fællesskab, hvor der er højt til loftet og udsyn til verden omkring os.

Aftenen bød også på elevrundvisning, hvor man kunne se alle de faglige og ikke mindst sociale tilbud, skolen har at byde på. Bl.a. astronomi, idræt (også som studieretningsfag!), mediefag, sprogfag samt fødselsdagsudklædte elever, smagsprøver fra musikholdet og ikke mindst de elevstyrede udvalg som festudvalg, fredAGSbar og elevråd.

Tak for en hyggelig aften til alle besøgende! Se billederne her:

Tilbage