Billeder

Fødselsdagen er den sjoveste dag

af Kasper C. Larsen

Skolens fødselsdag ser ud til igen at løbe med æren som årets sjoveste skoledag. Traditionen tro startede dagen med morgenmad i kantinen med tilhørende underholdning, bl.a. i form af de to vildfarne amerikanske turister, til daglig kendt som lærerne Christian og Troels, der i anledning af temaet REJSER var værter ved arrangementet.

Iført de karakteristiske spraglede bermudabadeshorts og en tyk amerikansk accent ledte de efter bedste evne de feststemte AGS’ere igennem den første spas og ballade, hvor der både blev tid til at hylde roholdet for deres store sejr tidligere på måneden samt skråle med på den medrivende AGS-slagsang ”Så kom I bare an!”, fremført med fuld kraft og lækker guitarsolo af lærer-elev-bandet ”Where’s my Band?”.

Efter kaffe, kakao og ostemadder var det tid til det næsten lige så legendariske ”fødselsdags-skov-og strand-orienteringsløb med lærere, der laver mærkelige opgaver”, hvor eleverne iført deres medbragte pyjamasser og/eller morgenkåber tour’ede rundt omkring skolen og samlede point sammen for at kunne prale af være skolens klogeste klasse (eller i hvert fald den, der forstår skøre lærere bedst). Kulminationen foregik på stranden, hvor alle dystede mod alle i den historiske tovtrækningskonkurrence, hvor hjernecellerne nu skulle byttes ud med muskler, og den stærkeste klasse vandt.

Hjemme på skolen havde kantinen dækket op med den mest populære frokostanretning for AGS-elever, burgeren AGS Special. Efterfølgende var det staffetløbet rundt om skolen mod Statsskolen, Det Blå Gymnasium og HTX, hvor Statsskolen godt nok løb med sejren, men ikke uden at måtte kæmpe hårdt mod AGS, der faktisk førte efter de første omgange. Flot løbet!

Og så var det tid til at pynte gaden, kantinen og auditoriet op i bordpynt-konkurrencen, hvor elevernes fantasi tog hele skolen med på rejse til både Hogwarts, Grækenland, oktoberfest og Roskilde Festival. Eleverne havde både lavet mad og inviteret lærere, som fik en hyggelig middag sammen i både nye og sjove omgivelser. Og så hjem i seng efter en lang dag? Nej da! AGS’erne festede og dansede da indtil kl. 1.00 J

Tillykke til AGS og AGS’erne – og tak for en forrygende dag!

Tilbage