Billeder

Årets første student

af Kasper C. Larsen

Årets første student fra AGS blev allerede udklækket i dag, da Emolin Devathasan fra den samfundsfaglige studieretningsklasse s19 fik et flot 10-tal i det tværfaglige fag ”Almen Studieforberedelse”, også kendt som AT.

Emolin havde lavet en undersøgelse af havets rolle i dommedagsprofetier med fagene religion og engelsk, og kunne efter 30 minutters gennemgang af sin synopsis lade sin mor sætte den røde hue på hovedet.

Det er første gang i meget lang tid, at AGS har en student, der er færdig flere uger før sine klassekammerater. ”Det er da lidt mærkeligt, men det kan ikke mindske glæden ved at være færdig,” siger en storsmilende Emolin selv. Fordi hun tog 1g på en anden skole og udtrækningen af hendes eksamensfag faldt, som de gjorde, var der ikke mulighed for at blive færdig med de andre elever.

Emolin var mandag oppe til sin anden mundtlige eksamen, yndlingsfaget religion, hvor hun sikrede sig topkarakteren 12. ”Det var selvfølgelig fedt at slutte af med et godt resultat, som jeg også tror skyldes, at jeg haft det så godt på AGS. Der er et enormt hyggeligt miljø og en masse rare lærere, som har fået mig til at føle mig godt tilpas”.

Stort tillykke til Emolin, der traditionen tro hejste Dannebrog til tops i flagstangen på plænen med skolens rektor Jeppe Kragelund.

Tilbage