Scienceevents på AGS

TV2 News besøgte AGS

Nogle gange er det sol, måne og stjerner, der bestemmer, hvad der sker på AGS. Sådan var det fx, da solformørkelsen ramte Danmark, og alle eleverne blev sendt ud med beskyttelsesbriller på plænen. Skolens eget observatorium livestreamede begivenheden på youtube, og TV2 News kom forbi og rapporterede live fra begivenhederne. 

Se flere billeder fra dagen her

Naturvidenskabsfestival

Se flere billeder fra temadagene her

AGS inviterede alle 5. og 6.-klasser til naturvidenskabsfestival, hvor gymnasiets elever og lærere præsenterede tankevækkende og underholdende afskygninger af naturvidenskaben, der udfordrede både sanser og hjerneceller. Naturvidenskabsfestivalen er en tilbagevendende tradition på Alssundgymnasiet, hvor skolens elever får mulighed for at vise folkeskoleeleverne alle de ting, AGS kan med Science.

Besøg af Holger Bech Nielsen

Fredag den 31. januar var den kendte, smågeniale og meget underholdende professor i fysik Holger Bech Nielsen gæst på AGS. I hans foredrag kom han vidt omkring og berørte emner lige fra de allermindste partiker i atomet til Universets udviddelse. Efter foredraget var der mulighed for at stille spørgsmål, hvilket skolens elever flittigt benyttede sig af.  Her blev der spurgt ind til alt lige fra "vakuumbomber" til "muligheden for tidsrejser gennem ormehuller".

Se flere billeder fra besøget her