Nyhed

Brev fra rektor: God weekend. Husk, at coronavirus ikke holder fri

af Jeppe Kragelund

Kære alle

Håber dag 2 er veloverstået - vi lærer alle undervejs. Tak for jeres tålmodighed og hjælp undervejs.

NU nærmer weekenden sig, og så kan vi vel bare gøre, som vi plejer? Nej, desværre ikke.

Hermed en venlig, men alvorlig og bestemt opfordring til jer alle, som jeg håber, at I vil tage til jer.

Det er en meget alvorlig situation, verden, Europa og Danmark står i. Selv har jeg ikke oplevet en så alvorlig sundhedskrise, som den corana-smitten udsætter os for. 

Det er IKKE for sjov, når landets myndigheder lukker landet ned. Det er IKKE for sjov, at jeres skole er lukket. Husk det! 

Hvis krisen ikke for alvor skal udvikle sig, så kræver det, at vi alle tager ansvar - det er helt afgørende, at vi ikke bringes for tæt på hinanden, så smitte kan overføres. Derfor har statsministeren valgt at lukke alle skoler.

Men coronavirus kender ikke forskel på dagligdag og fritid, så advarslen om ikke at være for tæt på hinanden gælder også i jeres fritid!!

Derfor en meget kraftig opfordring til: 

Ingen kys og kram, og INGEN FESTER i fritiden.

Undgå at være mange sammen, og hvis I absolut skal mødes et par stykker "i den virkelige verden", så sørg for god håndhygiejne, hold god afstand til hinanden, og luft jævnligt ud i det rum, hvor I opholder jer.

Gem jeres vanlige energi og livsglæde, til situationen ikke længere er alvorlig - der skal nok blive tid til fester igen.

Pas på jer selv og hinanden!. HUSK, at der er svage mennesker omkring jer, hvis liv rent faktisk afhænger af, hvordan vi og dermed også DU opfører dig. Lad os passe på hinanden.

Rigtig god weekend - vi ses online mandag morgen.

Mange hilsner fra

Jeppe

Tilbage