Ledige stillinger

Uddannelsesleder søges til Alssundgymnasiet Sønderborg

Alssundgymnasiet Sønderborg søger ny uddannelsesleder med tiltrædelse den 1. januar 2020. 

Som uddannelsesleder på Alssundgymnasiet Sønderborg vil du komme til at indgå i et tæt samarbejde med rektor, vicerektor og en anden uddannelsesleder. Der arbejdes i en teambaseret ledelse, da vi er overbeviste om, at de bedste løsninger findes, når man gensidigt hjælper og lytter til hinanden.   

Vi er en udviklingsorienteret skole med høje ambitioner, så vi forventer, at du er en dygtig kommunikator, som kan skabe stærke relationer og opbakning til målsætninger og indsatsområder. Du har et tydeligt værdikompas med respekt for andres holdninger og er optaget af, at eleverne får den bedst mulige uddannelse med det bedst mulige resultat både menneskeligt og fagligt. 

Du får selvstændigt ansvar for en række områder og skal kunne inddrage både medarbejdere og elever i udviklingsarbejdet. Dertil kommer medvirken til skolens strategiske udvikling i samarbejde med skolens medarbejdere og eventuelle eksterne partnere, ledelse af pædagogiske udviklingsopgaver og gymnasieadministrative opgaver. 

Til stillingen knytter sig personaleansvar for en lærergruppe (ca. 15 personer), der bl.a. omfatter medarbejderudviklingssamtaler, faggruppeudviklingssamtaler og almindelig personaleledelse. Stillingen indebærer også undervisningsopgaver.  

Kvalifikationer 

Vi søger en leder, som 

  • har undervisningskompetence på gymnasialt niveau og solid undervisningserfaring 
  • har interesse og evner for pædagogisk ledelse, planlægning og administration i gymnasieskolen, gerne suppleret med ledelsesuddannelse 
  • evner at medinddrage og engagere medarbejdere og elever i opgaverne  
  • er god til at kommunikere og samarbejde internt såvel som eksternt 
  • er åben, imødekommende og i besiddelse af personlig integritet 
  • kan udvise fleksibilitet i en travl hverdag 
  • bidrager til og sætter pris på et godt arbejdsmiljø for sig selv og alle kollegerne

Efter din ansættelse vil du være med til at udvikle din endelige funktionsbeskrivelse i samarbejde med skolens rektor og den øvrige ledelse.

Om skolen 

Alssundgymnasiet Sønderborg er et alment gymnasium med ca. 450 elever. Du kan få mere at vide om vores visioner og profil ved at besøge vores hjemmeside www.ags.dk

Alssundgymnasiet Sønderborg lægger vægt på mangfoldighed. Alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge den opslåede stilling.

Løn og ansættelsesvilkår 

Lønindplacering og andre ansættelsesvilkår efter gældende regler for ansættelse af uddannelsesledere ved gymnasieskoler. 

Ansøgning 

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos rektor Jeppe Kragelund på e-mail ags@ags.dk .

Ansøgning sendes på www.gymnasiejob.dk

Ansøgningsfristen er torsdag den 31. oktober 2019. Første runde ansættelsessamtaler afholdes i uge 46, og evt. anden runde i uge 47.