Brobygning

for 9. og 10. klasse

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Alssundgymnasiet Sønderborg (AGS).

Du kan se en kort film om skolen her.

I 9. og 10. klasse har du mulighed for at komme i brobygning hos os på AGS, som er et alment gymnasium STX. Hvis du ikke er helt afklaret i dit valg af en ungdomsuddannelse er et brobygningsbesøg en god måde at få et indblik i, hvordan hverdagen er på et alment gymnasium og hvilke krav der stilles til dig som en STX elev.

Mens du er på besøg på AGS, vil du møde nogle af de fag, som kendetegner STX, og du vil også få en grundig gennemgang af uddannelsen med en studievejleder.

Vores elevambassadører fra 2.g vil fortælle dig om, hvordan det er at gå på AGS, og hvad der sker på skolen uden for almindelig skoletid. De møder dig allerede den første dag og vil med glæde besvare dine spørgsmål og hjælpe dig i løbet af dine dage hos os. På vores skole er der også lidt alternativt.

Praktiske oplysninger Medbring papir, skriveredskaber, gerne en bærbar computer og en taske til bøger. Alssundgymnasiet har en kantine, hvor du kan købe mad, drikkevarer og frugt.

Undervisningen begynder kl. 8 og slutter kl. 13.20 hver dag. Hvis du bliver syg, skal du huske at sygemelde dig om morgenen ved at ringe til både AGS (7442 0501) og din egen skole.

Skemaet for din uge kan du se på skolens hjemmeside. Ved at føre musen henover lektionen, kan du læse de noter som evt. er vedhæftede de enkelte lektioner. Du får dog også udleveret dit skema og andre informationer, når du møder på skolen.

Du skal være opmærksom på, at der er mødepligt til alle lektionerne. Vi forventer, at du som gæst hos os på AGS er nysgerrig og interesseret i det program, vi har planlagt til dig. Vel mødt - medbring dit gode humør!

Du kan læse mere om brobygning på Brobygning.net

På gensyn.