Brobygning

for 8. klasse

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Alssundgymnasiet Sønderborg (AGS).

Du kan se en kort film om skolen her.

I 8. klasse har du mulighed for at komme besøg 1 dag. Her vil du møde nogle af de fag, som kendetegner gymnasiet (STX). Du vil selvfølgelig også få en smagsprøve på, hvordan det er at være elev på AGS.

Introduktionskurserne er placeret i foråret.

Praktiske oplysninger Medbring papir, skriveredskaber, gerne en bærbar computer og en taske til bøger. Alssundgymnasiet har en kantine, hvor du kan købe mad, drikkevarer og frugt.

Undervisningen begynder kl. 8 og slutter kl. 13.20 hver dag. Hvis du bliver syg, skal du huske at sygemelde dig om morgenen ved at ringe til både AGS (7442 0501) og din egen skole.

Skemaet for din uge kan du se på skolens hjemmeside. Ved at føre musen henover lektionen, kan du læse de noter som evt. er vedhæftede de enkelte lektioner. Du får dog også udleveret dit skema og andre informationer, når du møder på skolen.

Du skal være opmærksom på, at der er mødepligt til alle lektionerne. Vi forventer, at du som gæst hos os på AGS er nysgerrig og interesseret i det program, vi har planlagt til dig. Vel mødt - medbring dit gode humør!

Du kan læse mere om brobygning på Brobygning.net

På gensyn.