Fester på AGS

Fed musik, hyggelig stemning

Der er masser af fester på AGS!

På AGS arrangerer eleverne selv festerne. Så bliver de nemlig, ligesom de vil have dem! Skolens fester er mest for skolens egne elever, men ofte åbnes der også op for de andre ungdomsuddannelser, så man kan feste med alle sine bedste venner på kryds og tværs. 

Et eksempel på sådan en fest er vores store succes AGStival, som afholdes om foråret, hvor alle med studiekort er velkomne. Her stræber vi efter at have nogle fede kunstnere og på den måde lave skolens egen lille festival.

Kun én fest er arrangeret af lærerne, og det er skolens fødselsdag. Men det bliver den ikke mindre sjov af, se bare her.

Når eleverne arrangerer festerne sker det igennem "Elevforeningen AGS", bedre kendt som EA. Vi giver ordet til dem:

Hej med jer. Vi skal fortælle jer lidt om EA. Du kan også følge os på facebook her.
Først og fremmest, hvilke fester laver vi? Jo, i løbet af skoleåret kan man se frem til følgende fester:

Putfesten (en ”hyldest” til 1.g’erne) i slutningen af august
Skolens fødselsdag i september (arrangeret af lærerne)
Ca. 4 fester fordelt over året
3.g’ernes galla i foråret

 

AGStival

Fødselsdag

Galla

EA har i øjeblikket omkring 10-12 medlemmer, der står for salg af billetter, PR, valg af tema, samt salg af øl, cider, sodavand og vand ved arrangementer, og så står vi klar til at tage imod både jakker og tasker, så man kan feste og vide, at ens ting er pakket væk. Men vi er der mest af alt for elevernes skyld. Vores opgave er at gøre festerne sjove, så vi er med under hele festen.

Hvis man gerne vil være medlem af EA, søger vi i starten af hvert skoleår nye medlemmer. Dette gøres til et lille arrangement i form af en fest eller lignende, hvor der afholdes nogle meget FAIR konkurrencer for at vælge medlemmerne. Efter medlemmerne er valgt, og EA-udvalget er komplet, stræber vi efter at lave diverse arrangementer sammen. I EA bliver man ikke bare del af et udvalg, man bliver del af et godt hold, som kun fungerer, når alle har det godt.

Vi mødes efter skole til hver EA-fest for at få styr på det hele, mens vi varmer op og gør os klar sammen. Ellers holder vi 1-3 møder op til hver fest – det sker i frikvarteret, så man ikke går glip af undervisningen.

Det var det :) Håber, vi ses i EA! På siden her kan du se nogle billeder fra tidligere fester. Der er flere, hvis du klikker på dem.