Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger
2. Cookies
   1. Levetid
   2. Sådan sletter du cookies
   3. Sådan undgår du cookies
   4. Formål med cookies på vores website
   5. Contao CMS
   6. Google Analytics
   7. Youtube
   8. Doubleclick
   9. Hvem har adgang til vores cookies
3. Brug af personoplysninger
   1. Hvilke personoplysninger registreres 
   2. Beskyttelse af personoplysninger

1. EJEROPLYSNINGER

Firmaet Alssundgymnasiet Sønderborg er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen, dvs. EU-Persondataforordningen 2016/679.

Dette website udbydes af:

Alssundgymnasiet Sønderborg 
Grundtvigs Allé 86 
6400 Sønderborg 
Telefon: 74 42 05 01
Email: ags@ags.dk

EAN 5798000557116
CVR.NR. 29747180

 

2. COOKIES

Alssundgymnasiet Sønderborg anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for, at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Vores cookies har forskellig levetid med et maksimum på 10 år, men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies 
Se vejledning her:

http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår du cookies 
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her:

http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website 
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt at genkende dig på det enkelte besøg.

2.5 Contao CMS (brugertilpasning) 
Alssundgymnasiet Sønderborg bruger cookies fra Contao Open Source CMS til at genkende dig på det enkelte besøg. Hver gang du lukker din browser slettes denne cookie. Her kan du se, hvordan du blokerer for denne cookie:

http://minecookies.org/cookiehandtering

2.6 Google Analytics (trafikmåling) 
Alssundgymnasiet Sønderborg bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på ags.dk. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.7 Youtube
Dette website integrerer også videoer, der leveres af YouTube LLC ("YouTube"). Brug af YouTubes funktioner forudsætter, at der oprettes en forbindelse til YouTubes servere. Under denne proces sendes bestemte oplysninger til YouTube. 

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan YouTube indsamler og bruger dine oplysninger og dine rettigheder i denne forbindelse, i YouTubes politik om beskyttelse af personlige oplysninger på www.youtube.com.

2.8 Doubleclick
Google ligger i forbindelse med Youtube en DoubleClick-cookie, som lagrer oplysninger om din brug af vores website, herunder de besøgte sider, reklamevisninger, sidevisninger, brugerens interaktionsoplysninger, browseroplysninger, IP-adresse, cookie-ID og din søgehistorik. Google forbinder ikke dit navn eller andre oplysninger, der kan identificere din person, med din DoubleClick-cookie uden dit forudgående samtykke.

2.9 Hvem har adgang til vores cookies
Kun Alssundgymnasiet Sønderborg samt Google har adgang til vores cookies.

3. BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger indsamles for at gøre vores service bedre, og for at sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af ags.dk. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger 
Vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine persondata. Dette samtykke kan du til enhver tid tilbagekalde ved at kontakte os.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hosAlssundgymnasiet Sønderborg, skal du rette henvendelse på ags@ags.dk. Er der registreret forkerte data, eller ønsker du dine data slettet, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU-Persondataforordningen 2016/679.

Eventuel klage kan indgives til Datatilsynet, som er tilsynsmyndighed.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger 
Ifølge EU-Persondataforordningen 2016/679 skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Sidst opdateret: 16-11-2018 14:38