Åbent Hus 2020

Invitation

Kunne du tænke dig at se vores hyggelige gymnasium med egne øjne og møde skolens elever og lærere? Så tag familien med til vores Åbent Hus-arrangement tirsdag 14. januar kl. 19.00. Alle er velkomne!

Hvad kan du opleve?

Skolens nye rektor, Jeppe Kragelund, byder velkommen, og herefter kan du få en hyggelig rundvisning, hvor vi viser både fag og nogle af skolens mange sociale aktiviteter frem. Bl.a. Underhuset, hvor fredAGSbaren hører til, Elevrådet, frivillig musik, festudvalget og mange andre elevstyrede udvalg.

Du kan også blive en lidt klogere på vores udbud af studieretninger, blandt andet studieretningen med idræt, som vi er det eneste almene gymnasium i Sønderjylland, der har fået dispensation af Undervisningsministeriet til at udbyde. Det skyldes bl.a. vores unikke idrætsfaciliteter samt mange års arbejde med udviklingen af en succesfuld studieretning, der også indbefatter samarbejde med Humlehøjskolen og Idrætshøjskolen Sønderborg.

De naturvidenskabeligt interesserede får mulighed for at få et indtryk af, hvorfor AGS klarer sig særligt godt i sciencefagene, blandt andet pga. traditionen for at invitere inspirerende gæster, deltagelse i landsdækkende konkurrencer og vores eget observatorium, der tager interessen for astronomi til nye højder.

De samfundsfaglige vil kunne høre om besøget af Det Europæiske Ungdomsparlamentet, som AGS netop har været vært for, og endelig vil lærerne bag sprogfagene kunne fortælle mere om det nye sprogrejsekoncept, som AGS har tilbudt både tysk-, fransk- og spanskelever – ud over de almindelige studierejser i 2.g.

Vi glæder os til at se dig!

Bedste hilsner

Alle os på AGS

Du kan se billeder fra sidste års arrangementet her

Vores adresse er:

Alssundgymnasiet Sønderborg
Grundtvigs Allé 86
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 05 01