Åbent Hus 2022

Invitation

Kom og se, hvorfor AGS er et gymnasium med lidt mere på hjerte, og mød skolens elever og lærere. Tag familien med til vores Åbent Hus-arrangement tirsdag 18. januar 2022, kl. 19.00. Alle er velkomne!

Hvad kan du opleve?

Skolens rektor, Jeppe Kragelund, byder velkommen og fortæller om, hvilket slags gymnasium AGS er, herunder vores prioritering af elevtrivsel. Herefter er der rundvisning ved skolens elever, hvor vi viser både fag og skolens mange sociale aktiviteter frem. Bl.a. Underhuset, hvor fredAGSbaren hører til, Elevrådet, frivillig musik, festudvalget og mange andre elevstyrede udvalg.

Du kan også blive en lidt klogere på vores udbud af studieretninger, blandt andet studieretningen med idræt, som vi er det eneste almene gymnasium i Sønderjylland, der har fået dispensation af Undervisningsministeriet til at udbyde. Det skyldes bl.a. vores unikke idrætsfaciliteter samt mange års arbejde med udviklingen af en succesfuld studieretning, der bl.a. indbefatter adventure-studietur til Korsika samt samarbejde med Idrætshøjskolen Sønderborg. Desuden har vi en helt ny og meget populær studieretning med musik, som vores nye unge musiklærer Yavar har været med til at udvikle.

De naturvidenskabeligt interesserede får mulighed for at få et indtryk af, hvorfor AGS klarer sig særligt godt i sciencefagene, blandt andet pga. traditionen for at invitere inspirerende gæster, deltagelse i landsdækkende konkurrencer og vores eget observatorium, der tager interessen for astronomi til nye højder.

De samfundsfaglige vil bl.a. kunne høre om besøget af Det Europæiske Ungdomsparlamentet, som AGS har været vært for, og endelig vil lærerne bag sprogfagene kunne fortælle mere om de nye tiltag i sprogfagene.

Tilmelding er ikke nødvendig. Vi glæder os til at se dig!

Bedste hilsner
Alle os på AGS

Du kan se billeder fra tidligere åbent hus-arrangementer her

Vores adresse er:

Alssundgymnasiet Sønderborg
Grundtvigs Allé 86
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 05 01