Fester på AGS

Fed musik, hyggelig stemning

Der er masser fester på AGS - og skolens  størrelse (ca. 500 elever) gør også, at det både er sjovt og hyggeligt.

På AGS arrangerer eleverne selv festerne. Så bliver de nemlig, ligesom de vil have dem! Skolens fester er mest for skolens egne elever, men nogle gange åbner vi også dørene op for gæster. Det sker blandt andet til skolens helt nye koncept, AGStival, hvor Statsskolen også er inviteret til nogle af tidens fedeste bands.

Kun én fest er arrangeret af lærerne, og det er skolens fødselsdag. Men det bliver den ikke mindre sjov af, se bare her.

Når eleverne arrangerer festerne sker det igennem "Elevforeningen AGS", også kaldet EA. Vi giver ordet til dem:

Hej med jer. Vi skal fortælle jer lidt om EA. Du kan også følge os på facebook her.
Først og fremmest, hvilke fester laver vi? Jo, i løbet af skoleåret kan man se frem til følgende fester:

Putfesten (en ”hyldest” til 1.g’erne) i slutningen af august
Skolens fødselsdag i september (arrangeret af lærerne)
Ca. 5 fester fordelt over året
3.g’ernes galla i foråret (adgang for alle med studiekort senere på aftenen)

EA har i øjeblikket omkring 10-12 medlemmer, der står for salg af billetter, PR, evt. valg af tema samt salg af øl og vand ved arrangementer, men vi er der mest af alt for elevernes skyld. Vores opgave er at gøre festerne sjove, så vi er med under hele festen.

Hvis man gerne vil være medlem af EA, søger vi i starten af hvert skoleår nye medlemmer. Dette gøres ved at der blive afholdt et lille arrangement i form af en fest eller lignende, hvor vi vil afholde nogle meget FAIR konkurrencer for at vælge medlemmerne. Efter medlemmerne er valgt, og EA-udvalget er komplet, så stræber vi efter at komme på en tur, med en overnatning, hvor vi kan lære de nye medlemmer at kende.

Vi mødes lidt før hver EA-fest for at få styr på det hele, mens vi varmer op. Ellers holder vi 1-3 møder op til hver fest – det sker i frikvarteret, så man går ikke glip af undervisningen.

Det var det :) Håber, vi ses i EA! På siden her kan du se nogle billeder fra tidligere fester. Der er flere, hvis du klikker på dem.

AGStival

Fødselsdag

Galla